Hydro Firming Face Cream
50ml


Hidratáló és bőrfeszesítő arckrém

Ennek a természetes anyagokból készült, rendkívül hatékony hidratáló krémnek a fő összetevői a gyöngyház kivonat, hyaluronsav koncentrátum, valamint növényi hormon és más öregedés gátló anyagok kombinációja, amelyek segítik a sejtek megújulását és távol tartják a káros környezeti hatásokat. A kezelés eredménye  rövid idő alatt is jól látható, puha, selymes és ragyogó bőrt eredményez.
WYSIWYG Web Builder
copyright impressum newsletter facts site map press
Active ingrediens
Gyöngyház kivonat
A Gyöngyház kivonat több mint húsz különböző aminosavat tartalmaz, amelyek táplálják és rugalmasan tartják a bőrt.
A gyöngyház kristályos szerkezetét 80%-ban kalcium-karbonát (CaCO3) alkotja. Már a hagyományos kínai orvoslás is felismerte, hogy a gyöngyházporban megkötött ásványi anyagok és aminosavak könnyen felszívódnak a bőrön át, felgyorsítják a bőr anyagcseréjét, ugyanakkor csökkenti a környezeti hatások miatt fellépő bőrirritáció kellemetlen tüneteit, mint amilyen a viszketés, és a bőrpír.
Javítja a bőr tónusát, mivel a pórusokat összehúzódásra serkenti, így a bőr nedves és rugalmas marad.

Yam  gyökér
Növeli a bőr feszességét, természetes öregedés gátló hatása van. A Yam gyökér hatása nagyon hasonlít a szervezet saját öregedés gátló hormonjának (DHEA ) a működéséhez. A kutatások kimutatták, hogy Yam gyökér felgyorsítja a sejtek megújulási ciklusát. Védi a kollagén rostokat és stimulálja a kollagén és elasztin termelést, mert tartalmaz tannint (csersav), A-vitamint, és Káliumot.

Hyaluronsav
A hyaluronsav az egyik legismertebb természetes öregedés gátló anyag. A vízmegkötő képessége révén saját tömegének  6000-szeresét képes felvenni, ezért fontos eleme a kötőszövetnek.
A hyaluronsav táplálja, kisimítja és feszesíti a bőrt, aktiválja a sejtek megújulását, és védi a káros környezeti hatásoktól. Serkenti az elasztin és a kollagén termelést, és helyreállítja a bőr vízháztartását.
Rendkívüli hidratáló hatása révén csökkenti a ráncokat azáltal, hogy beágyazza a vízmolekulákat az extracellulárisba. Alkalmazásával a bőr feszesebb és frissebb lesz.

Panthenol
Elsődlegesen gyulladáscsökkentő hatású, így gátolja a viszketést és serkenti a hámképződést. Hidratáló hatása révén javítja a bőr nedvesség tároló képességét, így a száraz bőr rugalmasságát is.

Aloe
Nagyon jó hidratáló, nyugtató és hűsítő hatású anyag.
E tulajdonságai mellett támogatja a bőr immunrendszerét, ezáltal véd az irritáció, és a kiszáradás ellen.
Puhán tartja a bőrt, ami így egész nap rugalmas, és erős marad.

Allantoin
Nyugtató hatású alkotóelem, ami hosszan fejti ki a bőr felső rétegére a kedvező hatását, így a bőrfelszíne puha és selymes lesz.
A laboratóriumi tesztek kimutatták, hogy lágyító hatása a szarurétegre ötször akkora, mint a karbamidnak. Az Allantoin is növeli a bőt nedvesség megtartó képességét.
Hydro_1

CHF 115 / EURO 72 /
HUF 19.800