Intensive Firming Face Cream           
50ml


Intenzív bőrfeszesítő arckrém

Ez a krém az intenzív hatás elérése érdekében  magas koncentrációban  különböző bőrfeszesítő hatóanyagokat egyesíti magában. Hatékonyan növeli a bőr kollagén szintjét és semlegesíti a káros szabad gyököket, miközben nagymértékben hidratálja a bőrt, csökkentve ezzel a ráncokat. Serkenti a napsugárzás által károsodott sejtek megújulását, fényszűrő hatása miatt ugyanakkor védelmet nyújt a öregségi foltok kialakulásával szemben is. A krém nagy mennyiségben tartalmaz olyan növényi hormonokat és más öregedést gátló összetevőket, amely aktiválják a bőr természetes védekező mechanizmusát és ösztönzik a bőr saját fehérje szintézisét. A termék szabadalommal védett, csúcstechnológiai fejlesztés eredménye.
WYSIWYG Web Builder
copyright impressum newsletter facts site map press
•  A bőrfelület megtisztítás után, finoman masszírozza az arckrémet ujjhegye segítségével, körkörös mozdulatokkal az arcbőrre, nyakra és a dekoltázsra, amíg teljesen fel nem szívódik.
•  Napi 1-2 alkalommal használja a krémet.
•  A krémet a bőr könnyedén felszívja, így hatása szinte azonnali érvényesül.
•  A legjobb hatás érdekében az - Intensive Firming Face Cream - bőrfeszesítő arckrémet érdemes kombináltan használni a  Lifting Eye Serummal. 
•  A krém használható minden bőrtípusraCHF 159 / EURO 98 /
HUF 24.500