Intensive Firming Face Cream           
50ml


Intenzív bőrfeszesítő arckrém

Ez a krém az intenzív hatás elérése érdekében  magas koncentrációban  különböző bőrfeszesítő hatóanyagokat egyesíti magában. Hatékonyan növeli a bőr kollagén szintjét és semlegesíti a káros szabad gyököket, miközben nagymértékben hidratálja a bőrt, csökkentve ezzel a ráncokat. Serkenti a napsugárzás által károsodott sejtek megújulását, fényszűrő hatása miatt ugyanakkor védelmet nyújt a öregségi foltok kialakulásával szemben is. A krém nagy mennyiségben tartalmaz olyan növényi hormonokat és más öregedést gátló összetevőket, amely aktiválják a bőr természetes védekező mechanizmusát és ösztönzik a bőr saját fehérje szintézisét. A termék szabadalommal védett, csúcstechnológiai fejlesztés eredménye.
WYSIWYG Web Builder
copyright impressum newsletter facts site map press
Renovage
Ez az új hatóanyag egyensúlyt teremt a sejtek működésében, meghosszabbítja életüket, így a bőr tovább megőrzi fiatalságát.
Rendszeres használatával a Renovage nem csak hatékonyan kezeli a meglévő ráncokat és redőket, de meg is akadályozza az újabb ráncok kialakulását.
Javítja a bőr vízháztartását, erősíti a természetes védekező mechanizmusát, így elősegíti a bőr feszességének és rugalmasságának megtartását.

Dakaline(Anogeissus leiocarpus - egy afrikai fa kivonata)
Serkenti a kollagén-szintézist, elősegíti a C-vitamin felszívódását, erősíti a sejtek védelmét biztosító antioxidánsok tulajdonságait, védelmet nyújt a kollagén és elasztin rostokat lebontó enzimekkel (metalloproteinase) szemben.

A-vitamin (retinol)
Gyorsítja a kollagén termelést, ami elősegíti az UV-fénytől sérült bőrsejtek regenerálódását. Ez a vitamin nagyon hatékonyan szívódik fel a bőrön át. Nem csak gyorsítja a sejtek megújulását, de növeli a kollagén termelést is, amely a bőr fiatalos megjelenéséért felelős.

E-vitamin (tokoferol)
Véd a bőr öregedése ellen azáltal, hogy javítja a bőr hámrétegének nedvesség megtaró képességét. Gyulladáscsökkentő hatása mellett véd a káros oxigéngyökökkel szemben, mivel aktiválja a szperoxid dizmutáz enzim működését. Ez egy olyan természetes antioxidáns, amely megnyugtatja a napsugárzástól sérült bőrt, ezáltal megakadályozza a bőr öregedését, így megőrzi a bőr puhaságát és simaságát.

Hyaluronsav
A hyaluronsav az egyik legismertebb természetes öregedés gátló anyag. A vízmegkötő képessége révén saját tömegének  6000-szeresét képes felvenni, ezért fontos eleme a kötőszövetnek.
A hyaluronsav táplálja, kisimítja és feszesíti a bőrt, aktiválja a sejtek megújulását, és védi a káros környezeti hatásoktól. Serkenti az elasztin és a kollagén termelést, és helyreállítja a bőr vízháztartását.
Rendkívüli hidratáló hatása révén csökkenti a ráncokat azáltal, hogy beágyazza a vízmolekulákat az  extracellulárisba. Alkalmazásával a bőr feszesebb és frissebb lesz.

Matrixyl
Stimulálja a sejtek megújulási folyamatát, támogatja a fehérje szintézist. A Matrixyl egy klinikailag vizsgált, és engedélyezett vegyület, amely láthatóan csökkenti a ráncokat.

Trifolium pratense (vörös lóhere)
A belőle kivont ösztrogén egy olyan növényi hormon, ami szerkezetében megfelel az emberi szervezet saját ösztrogén hormonának. Alkalmazásával a bőr hatékonyabban megtartja a vizet, és segíti a kollagén és hyaluronsav koncentrációjának emelését, ezáltal a pigmentáció és a kitágult vagy megpattant erek eltűnnek. A vörös lóhere kivonat kiváló serkentőszer, kisimítja a bőrt, elősegíti a sejtek regenerálódását, így a bőr láthatóan frissebb és fiatalosabb megjelenést mutat.

Ceramid: Új összetevő a bőrazonos ceramid, amely erősíti a felső bőrréteg védelmi funkcióját, és segíti a bőr mélyebb rétegeiben elraktározni az oxigént.


CHF 159 / EURO 98 /
HUF 24.500