Lifting Eye Serum                         
15ml


Szemránc szérum

Ez az új szérum, a szem körül képes kisimítani a bőrt, ezáltal fiatalos megjelenését ad az arcnak, mivel  hatékonyan fokozza a kollagén szintézist.
Használatával hosszan tartó hatást kifejtése mellett válik a bőr egyértelműen megfigyelhető módon feszesebbé, rugalmassabbá és ellenállóbbá. Mindezen hatásai mellett csökkenti a szem alatti táskákat és a szem környékén megjelenő redőket.
WYSIWYG Web Builder
copyright impressum newsletter facts site map press

CHF 115 / EURO 72 / HUF 19.800
Centella Asiatica
Etno-botanikusok kedvenc összetevője a Centella Asiatica. Feszesítő és regeneráló hatása miatt gyakran használják öregedés gátló kozmetikai termékeknél. Gazdagon tartalmaz illóolajat, aminosavakat, zsírsavakat és ásványi sókat, amelyek védik a bőrt, a bakteriális fertőzésekkel szemben és növelik a kollagén képződést, ezáltal a kötőszövet regenerálódását.

Koffein
Serkenti a sejtek anyagcseréjét, biztosítja a sejtek energia egyensúlyát, gátolja a lebontó enzimek hatását. Segít eltávolítani a bőrben felgyülemlett felesleges folyadékot, ezzel csökkennek a szem alatti táskákat, elhalványulnak a fáradságra jellemző karikák.

Zöld tea kivonat
Tartalmaz alkaloidokat (koffein), flavonoidot és csersavat. A kivonat serkentő, gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. A benne előforduló anyagok semlegesítik a szabadgyököket, amelyek felelősek a bőr öregedéséért is.

A-vitamin
(retinol)
Gyorsítja a kollagén termelést, ami elősegíti az UV-fénytől sérült bőrsejtek regenerálódását. Ez a vitamin nagyon hatékonyan szívódik fel a bőrön át. Nem csak gyorsítja a sejtek megújulását, de növeli a kollagén termelést is, amely a bőr fiatalos megjelenéséért felelős.

E-vitamin (tokoferol)
Véd a bőr öregedése ellen azáltal, hogy javítja a bőr hámrétegének nedvességmegtaró képességét. Gyulladáscsökkentő hatása mellett véd a káros oxigéngyökökkel szemben, mivel aktiválja a szperoxid dizmutáz enzim működését. Ez egy olyan természetes antioxidáns, amely megnyugtatja a napsugárzástól sérült bőrt, ezáltal megakadályozza a bőr öregedését, így megőrzi a bőr puhaságát és simaságát.

Hyaluronsav
A hyaluronsav az egyik legismertebb természetes öregedés gátló anyag. A vízmegkötő képessége révén saját tömegének  6000-szeresét képes felvenni, ezért fontos eleme a kötőszövetnek.
A hyaluronsav táplálja, kisimítja és feszesíti a bőrt, aktiválja a sejtek megújulását, és védi a káros környezeti hatásoktól. Serkenti az elasztin és a kollagén termelést, és helyreállítja a bőr vízháztartását.
Rendkívüli hidratáló hatása révén csökkenti a ráncokat azáltal, hogy beágyazza a vízmolekulákat az  extracellulárisba. Alkalmazásával a bőr feszesebb és frissebb lesz.

Uborka kivonat
Hidratáló és hűsítő hatású kivonat. Tartalmaz vitaminokat, enzimeket, gyümölcssavat, cukrot, ásványi sókat, C-vitamint és aminosavakat. Segítségével a bőr nemcsak képes gyorsan felvenni a benn lévő vizet, de azt hatékonyabban is tudja általa eltárolni. Az uborka kivonat hűti és puhítja, valamint csillapítja a vörös, irritált bőrt.

Ruscus aculeatus
A Stechmyrte néven ismert gyógynövény hatása ősidők óta ismert. Erősíti az érfalat, segíti a vérkeringést. További hasznos másodlagos anyagcseretermékek a szaponinok és az alkaloid sparteine, amelyek ??serkentik a kollagén-szintézist és felgyorsítják a méreganyagok eltávolítását a bőrsejtekből.